Amber Loves Design
Alle blogs
Inspiratie
DIY
Tips & tricks
Amber Loves Design
PinterestInstagram
The Home Style Club is live! Stijladvies voor elk droominterieur
Inspiratie/Shoppen

The Home Style Club is live! Stijladvies voor elk droominterieur

Leestijd2 min leestijd

Eindelijk is het zover en mag ik het toffe concept van The Home Style Club bekendmaken! Je kunt vanaf nu een concreet interieurplan per ruimte kopen in míjn eigen stijl. Hoe tof is dat! Lees gauw verder hoe het werkt.

Een interieur creëren dat bij je past is nog niet zo makkelijk. Zeker niet als jouw talenten gewoon ergens anders liggen en/of de smaak van jou en je woongenoot totaal uit elkaar liggen.  Er zijn talloze woonprogramma’s en magazines die je kunnen inspireren, en er is een nóg groter aanbod van meubels, wandbekleding, kleuren etc. Maar pfoeh, hoe kun je met zoveel mogelijkheden je droominterieur samenstellen?

The Home Style Club heeft als missie om een droominterieur voor iedereen toegankelijk te maken. 

De oprichters Sofie de Kruijf en Nancy Faber krijgen - net als ik - veel interieur gerelateerde vragen via Instagram en kwamen op een uniek idee. Deze keer geen interieurstylist die jouw wensen vertaalt naar een plan, maar jij vind via de online quiz Find your perfect match een stijlicoon waarvan je hart een sprongetje maakt. 

Skip keuzestress, miskopen en uren scrollen door Pinterest. Creëer direct je eigen droominterieur met een stijladvies á la minute dat gemaakt is door een stijlicoon.

Wat is een stijladvies à la minute?

De stijladviezen van The Home Style Club zijn concrete, interieurplannen per ruimte in huis. De plannen zijn gemaakt door ruim 30 stijliconen in hun eigen, herkenbare smaak. Van Scandinavisch tot industrieel en van naturel tot kleurrijk: er is altijd wel een match met jouw smaak. Met de stijladviezen maken we het makkelijk om zelfverzekerde interieur keuzes te maken.

Inrichten moet leuk zijn en niet frustrerend. Met onze stijladviezen kun je direct aan de slag met een goed plan. Zo wordt keuzes maken makkelijk en inrichten weer leuk!

En wat het mooiste is, dit advies is héél betaalbaar, bevat producten voor ieder budget, én je hoeft er geen weken op te wachten. Wanneer je een stijladvies aankoopt, krijg je direct toegang tot het digitale plan waarin je verfkleuren, behang en een uitgebreide shopping list vindt. Met behulp van de shopping list mix en match je jouw droominterieur. Je kunt er dus meteen mee aan de slag! 

Mijn stijladvies: Caramel Macchiato

Met mijn stijladvies creëer je een modern interieur met een kleurenpalet dat je omarmt zodra je over de drempel stapt. Waar contrast én balans is. De stijl van het advies laat zich het beste omschrijven als een heerlijke Caramel Macchiato: warme tinten op de muur gecombineerd met eyecatchers die je doen denken aan de zachte melkschuimlaag.

📸 Lotte van Uittert

Het stijladvies bestaat uit ruim 70 pagina’s met mijn 10 favoriete verfkleuren, 8 verschillende behang opties, 8 vloeren, raambekleding, verlichting. Oftewel ruim 200 producten voor ieder budget, voor maar € 149,-. 

Iedere maand komt er een nieuwe ruimte van mij online in The Home Style Club webshop. We beginnen met de woonkamer. 

O ja, en omdat we vieren dat we net online zijn gegaan met het concept, kun je het stijladvies voor een introductieprijs van maar € 99,- kopen. Dus ga je verbouwen, verhuizen of heb je zin om de boel om te gooien in huis? Dan kun je zeker weten uit de voeten met mijn uitgebreide stijladvies.

Wil je meer weten over mijn stijladvies? Lees er alles over. Of neem een kijkje bij mij in huis.

Ik vind het super leuk dat The Home Style Club mij benaderde om onderdeel uit te maken van dit nieuwe interieur platform. Ik heb een hoop tijd, liefde en energie gestoken in mijn advies, zodat jij hopelijk net zo van jouw huis kunt genieten als ik doe!

Heb je een kijkje genomen of mijn stijladvies gekocht? Laat me weten wat je ervan vind! Ik ben echt mega nieuwsgierig :)

Fotografie: Lotte van Uittert

Wil je meer lezen over shoppen?

Laat een bericht achter

Je e-mailadres wordt niet getoond.

Gerelateerde posts

Inspiratie/Make-overs

Slaapkamer make-over: van donker nachtblauw tot zonnig crème

Leestijd2 min leestijd

Inspiratie/Kleur

5 waanzinnige kleurencombinaties met beige als hoofdkleur

Leestijd4 min leestijd

Inspiratie/Kleur

Deze 4 herfstkleuren brengen warmte en knusheid in je huis

Leestijd2 min leestijd

Volgende blogpost

Tips & Tricks/Hotspots

Een vleugje geluk dankzij een geurkaarsLeestijd3 min leestijd

Populaire blogposts

Meubels

Reveal: mijn nieuwe modulaire Scandinavische bank

Meubels

Maak in 5 stappen zelf een zwevend bureau

Upcycle

DIY Ivar IKEA hack: van massaproduct tot meubel op maat

Kleur

Bakery Brown: naturel tint voor een warme & knusse woonkamer

Verbouwen

Checklist voor het kopen van een oud huis