Amber Loves Design
Alle blogs
Inspiratie
DIY
Tips & tricks
Amber Loves Design
PinterestInstagram
Beige Bliss: 20 accessoires voor een elegant en tijdloos interieur
Shoppen/Accessoires

Beige Bliss: 20 accessoires voor een elegant en tijdloos interieur

Leestijd2 min leestijd

Deze blogpost is de kickoff van een serie blogs over mijn nieuwe liefde: de kleur beige. Het creëert een rustige sfeer en is makkelijk te combineren met andere kleuren. Daarom kun je nooit mis gaan met beige accessoires! Ik laat je er 20 zien waar je niet snel op uitgekeken raakt.

Tijdens Corona is mijn liefde voor beige aangewakkerd: ik had behoefte aan rust en zachtheid. Op Pinterest maakte de terracotta en okergele Pins plaats voor serene, minimalistische, maar warme interieurs waarin beige de boventoon voerde.

Blank canvas

Mijn interieur bestond al uit natuurlijke tinten; Bakery brown als warme basis, de neutrale Mushroom en Dead Salmon als nude accent. Maar de laatste tijd heb ik behoefte aan wat meer licht in huis. Door een aantal grote meubels te vervangen met een lichtere kleur, zoals de bank en een dressoir, begint mijn stijl een beetje te veranderen en de hoofdkleur wat lichter te worden.

Ook accessoires spelen daar een grote rol in. Ik heb pas een zacht plaid gekocht, een tafellamp, een poef en kussens. Allemaal in een neutrale kleuren. En ik ben ook van plan om de basis aan te pakken.

Basic beige

Ik heb alle beige staaltjes en testers die ik kon vinden in huis gehaald. En binnenkort hoop ik ook mijn muren onder te dompelen in beige :) Ik weet nog niet of het een fase is of dat het blijvend is, maar gelukkig is beige ook perfect te combineren met allerlei kleuren! Mocht ik later toch weer meer kleur willen.

Daarom is beige zo'n fijne kleur: het past bij elke interieur stijl en je kunt het combineren met felle kleuren voor een opvallend contrast, of juist met rustige en natuurlijke kleuren voor een harmonieuze look.

Je kunt niet mis gaan met beige accessoires

Heb jij veel kleur in je interieur? Dan is het toevoegen van beige accessoires de perfecte manier om een subtiel en rustgevend accent aan je interieur aan te brengen. Heb je een neutraal kleurenpalet? Ook dan zijn beige accessoires de perfect fit. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe vaas voor op je salontafel, of een paar kussens om je bank mee op te leuken, beige accessoires zijn een geweldige optie.

Kijk je mee met deze fantastische lijst met must-haves? Welke zou jij willen hebben?

Beige Bliss

Foto: sevencouches.nl

Heb je een mooi item via mij ontdekt? Dan zou het super zijn als je het via bovenstaande links aanschaft, dan ontvang ik een kleine commissie. Natuurlijk kost dit jou niets extra’s. Het helpt mij om leuke blogs voor deze website te kunnen maken.

Wil je meer lezen over accessoires?

Laat een bericht achter

Je e-mailadres wordt niet getoond.

Gerelateerde posts

Shoppen/Kleur

Mini shoplist: eetkamer met groene accenten

Leestijd2 min leestijd

Shoppen/Shoppen

In de spotlight: 8x de mooiste tafellampen

Leestijd1 min leestijd

Shoppen/Meubels

12x de mooiste, licht houten dressoirs van dit moment

Leestijd2 min leestijd

Volgende blogpost

Inspiratie/Binnenkijken

Beige & Beautiful: binnenkijken bij 3 influencers met een beige interieurLeestijd4 min leestijd

Populaire blogposts

Meubels

Reveal: mijn nieuwe modulaire Scandinavische bank

Meubels

Maak in 5 stappen zelf een zwevend bureau

Upcycle

DIY Ivar IKEA hack: van massaproduct tot meubel op maat

Kleur

Bakery Brown: naturel tint voor een warme & knusse woonkamer

Verbouwen

Checklist voor het kopen van een oud huis