Amber Loves Design
Alle blogs
Inspiratie
DIY
Tips & tricks
Amber Loves Design
PinterestInstagram
Bakery Brown Flexa Woonkamer Gallerywall Gallerijwand kussens
Inspiratie/Kleur

Bakery Brown: naturel tint voor een warme & knusse woonkamer

Leestijd2 min leestijd

Nu mijn wereld wat kleiner is geworden, geniet ik van de simpele dingen. Wandelen in de natuur, brood halen bij de bakker, even zitten in de tuin. Deze gedwongen rust en eenvoud bevalt me best goed en dat weerspiegelt na een schilderbeurt nu ook in mijn interieur.

In een vrij impulsieve bui heb ik gekozen voor de kleur Bakery Brown. Flexa heeft van die mooie testers, maar ik besloot maar meteen voor een pot van 5 liter te gaan! Ik was de witte wand zo zat, en ik schilder het waarschijnlijk over een tijdje toch weer over 🙈

Na de eerste verfstreek wist ik al dat dit precies is wat ik voor ogen had: uitgesproken en warm. De kozijnen en de deuren springen er mooi uit en komen nu beter tot hun recht.

Matchende galerij wand

De galerij wand sluit naadloos aan bij de nieuwe kleur Bakery Brown vanwege de verschillende naturel tinten. En het is ideaal dat je deze posters gemakkelijk kunt vervangen als je weer voor een andere verfkleur kiest!

Kleurenpalet van naturel tinten

De andere wand in de woonkamer bij de spiegel heeft hier nog de kleur Urban Taupe, ook van Flexa. Dit is een lichtere naturel tint. Het is iets koeler qua ondertoon dan Bakery Brown en soms lijkt de kleur wat lila. Ik vond het uiteindelijk niet de mooiste combi en heb Urban Taupe overgeschilderd met de kleur Crushed Silk van Histor. Ik vind het een betere match! Maar Urban Taupe is ook een prachtige kleur!

Voor en na

Ik vind het altijd leuk om te zien wat het effect is van de verandering, dus ik maak vaak even een foto van hoe het was. En wat vind je? Als je het zo naast elkaar ziet, best een verschil! Hele andere uitstraling.

Ik hoop dat je het leuk vond om bij mij binnen te kijken en geïnspireerd bent geraakt om ook jouw woonkamer een update te geven.

Laat je even weten wat je ervan vindt? Tot de volgende keer!

Wil je meer lezen over kleur?

Reacties

Toon alle comments (1) »

Laat een bericht achter

Je e-mailadres wordt niet getoond.

Gerelateerde posts

Inspiratie/Make-overs

Slaapkamer make-over: van donker nachtblauw tot zonnig crème

Leestijd2 min leestijd

Inspiratie/Kleur

5 waanzinnige kleurencombinaties met beige als hoofdkleur

Leestijd4 min leestijd

Inspiratie/Kleur

Deze 4 herfstkleuren brengen warmte en knusheid in je huis

Leestijd2 min leestijd

Volgende blogpost

Inspiratie/Kleur

Donkere slaapkamer om bij weg te dromenLeestijd3 min leestijd

Populaire blogposts

Meubels

Reveal: mijn nieuwe modulaire Scandinavische bank

Meubels

Maak in 5 stappen zelf een zwevend bureau

Upcycle

DIY Ivar IKEA hack: van massaproduct tot meubel op maat

Kleur

Bakery Brown: naturel tint voor een warme & knusse woonkamer

Verbouwen

Checklist voor het kopen van een oud huis