Amber Loves Design
Amber Loves Design
PinterestInstagram
afbeelding

Laat je inspireren en maak je huis steeds meer eigen.

Ik deel graag mijn passie voor interieur met jou. Creativiteit, tijdloos design, eigenheid en een bewustere manier van leven zijn de ingrediënten voor deze blog. Wil je als merk graag samenwerken of heb je een vraag? Ik hoor het graag! Neem contact met me op.

lees verder

Ik vind het inspirerend als een huis het karakter weerspiegelt van de bewoners. Het vertelt een verhaal en maakt het huis persoonlijk.

Mijn eigen huis is daarom ook steeds in ontwikkeling en nooit helemaal af. Mijn smaak verandert en ik krijg nieuwe ideëen.

De verfkwast en ik zijn beste maatjes en meubels en accessoires krijgen vaak een andere plek.

Elke dag raak ik geïnspireerd door wat ik om me heen zie. Of ik nou blader door een magazine, een kop koffie drink in een leuk café, een woonprogramma kijk of veeeeel te lang scroll door Instagram of Pinterest. Ik raak nóóit uitgekeken en maak mijn huis steeds meer eigen.

interieur design hotspot hotel hotelovernachting hattem lamp verlichting

Hotspots, gezondheid, relaties, carriére & creativiteit.

Het meeste schrijf ik over interieur, maar soms maak ik een uitstapje. Er zijn zoveel dingen die ik leuk vind: nieuwe hotspots ontdekken, zelf dingen maken, feestjes hosten, events bezoeken. Ik neem je gewoon mee in mijn wereld :)