Amber Loves Design
Alle blogs
Inspiratie
DIY
Tips & tricks
Amber Loves Design
PinterestInstagram
Amber Loves Design

Laat je inspireren en creëer een thuis waar je blij van wordt.

Hi, mijn naam is Amber en als je jouw huis tot een droomhuis wilt maken, van Do It Yourself (DIY), upcycling en creatief bezig zijn houdt, ben je hier aan het juiste adres.

Wil je als merk graag samenwerken of heb je een vraag? Ik hoor het graag! Neem contact met me op.

lees verder

Ik vind het leuk om te zien hoe je met slim denk- en ontwerpwerk én een flinke dosis liefde je huis naar jouw smaak kunt inrichten.

In 2013 kochten mijn man Tim en ik een jaren ‘30 (klus)huis. Het was ons eerste koophuis en we hadden geen idee wat ons te wachten stond. We begonnen aan het avontuur zónder kluservaring, maar hadden ontzettent veel zin om de handen uit de mouwen te steken!

Onze verbouwing heeft zo’n 3 jaar geduurd. We hebben álles aangepakt; riolering, elektra, isolatie, voorzetwanden, vloeren egaliseren en al het schilderwerk… Gaandeweg leerden we steeds meer over klussen en werden we er handig in. Natuurlijk loopt het nooit helemaal zoals je van tevoren bedenkt, maar dat is voor mij juist onderdeel van de fun!

Maandelijks vinden duizenden interieurliefhebbers hun weg naar amberlovesdesign.nl

Het leek me leuk om mijn klus ervaring en passie voor interieur te delen met anderen. Daarom begon ik een paar jaar geleden deze blog. Nu bezoeken maandelijks duizenden interieurliefhebbers amberlovesdesign.nl voor kleurinspiratie, handige klustips of snelle DIY’s.

De afgelopen jaren heb ik ook mogen samenwerken met merken die goed bij mij passen en daar ben ik trots op!

Ik ben gek op kleur, of het nu gaat om serene neutrale tinten of levendige kleurcontrasten. De verfkleuren die je kiest, hebben veel invloed op de sfeer in huis én op je mood. Als trotse ambassadeur van Histor deel ik met passie de prachtigste kleuren, en inspireer ik mijn volgers met de vele make-overs bij mij thuis.

vtwonen
histor
mepal
de eekhoorn
the home style club

In de media

  • 2020: tv debuut bij Eigen Huis & Tuin

  • 2022: onderdeel van The Home Style Club als stijlicoon

  • 2023: winnaar van de vtwonen New Talent Award

  • 2024: binnenkijker vtwonen nmr. 1

“Je onderscheidende stijl en inspirerende manier van content creëren is opgevallen en dat mag beloond worden.” - vtwonen

Ik zie het als mijn missie om jou te laten zien dat je méér kunt dan je denkt. Ook met een kleiner budget kun je een huis creëren waar je blij van wordt!

Luxury for less

Zelf houd ik erg van design en een luxe uitstraling, maar dat is niet bepaald goedkoop. Daarom zoek ik naar manieren om tóch de luxe uitstraling te krijgen voor een zacht prijsje. Mijn motto is dan ook: Luxury for less. Vandaar dat je hier veel DIY projecten voorbij ziet komen :)

Heb je ook zin om de handen uit de mouwen te steken? Scroll dan door mijn projecten en wie weet heb jij je eerste (of tweede, derde etc) DIY avontuur te pakken!