stalen schuifdeur color gordijnen bloemen flexa deadsalmon  stalen schuifdeur kantoor gordijnen bloemen deadsalmon

Rustig thuiswerken dankzij een stalen schuifdeur

minute read2 min leestijd

Ik ben blij dat ik een goede werkplek heb thuis, zeker in deze tijd! Toch zaten mijn man en ik elkaar regelmatig in de weg met meetings. Daarom besloten we onze wens naar voren te schuiven: een stalen schuifdeur!

Jezelf moeten muten of gauw naar boven rennen voor je meeting omdat manlief ook aan het videobellen is.. Niet echt ideaal. Maar gelukkig hebben we tijdens onze verbouwing er al rekening mee gehouden dat we - wanneer we dat wilden - een deur konden plaatsen. Dit was het perfecte moment.

Wat voor type deur?

Goed, een deur dus. Maar wat voor een deur? Een draaideur of een schuifdeur, en wat voor stijl? Er zijn een heleboel keuzes. Ik dacht eerst aan een barndoor, maar dat zou qua stijl toch niet helemaal bij de keuken passen. Ook maakt dat de keuken een stuk donkerder wanneer de deur gesloten is. Een glazen deur dus en vanwege de beperkte ruimte leek een schuifdeur de beste optie!

schuifdeur stalen gewoongers deadsalmon flexa staal  verbouwen klussen gewoongers

Al jaren kijk ik naar plaatjes van prachtige stalen puien voor binnen, maar ik vind het altijd zo duur 🤭 Een schuifdeur is dan nog wel te overzien, toch? Haha. Na wat Google werk kwam ik terecht bij Gewoon Gers waar ze staallook deuren aanbieden. Het is super strak en dun, maar een stuk lichter en goedkoper dan staal. Dus werd de afspraak ingepland en kon het afstrepen tot de dag van plaatsing beginnen!

schuifdeur stalen gewoongers deadsalmon flexa staal  verbouwen klussen gewoongers schuifdeur

Ik ben ontzettend blij met de nieuwe deur! Dankzij onze nieuwe staallook schuifdeur kunnen mijn man en ik allebei beneden blijven en zitten we elkaar niet in de weg. En zelfs nu ik dit verhaal zit te typen kan ik dat rustig doen, terwijl Tim zit te gamen in de woonkamer 🙂

 

Reacties

Laat een bericht achter

Je e-mailadres wordt niet getoond.