Amber Loves Design
Alle blogs
Inspiratie
DIY
Tips & tricks
Amber Loves Design
PinterestInstagram
interieur bolia outdoor deens design
Tips & Tricks/Hotspots

Scandinavisch design & rustige moods: Bolia nu in Haarlem!

Leestijd3 min leestijd

Eenvoud, elegantie, handwerk en eerlijke materialen. Dat is waar het Deense design- en meubelmerk Bolia voor staat. Ik dompelde me onder in de wereld van rustige kleuren en zachte structuren. Kijk je mee?

Grand Opening

25 september opende Bolia de eerste winkel in Haarlem en ik was er bij! Niet gepland overigens, want ik liep toevallig langs.. Ik zag de prachtige gevel (waar voorheen de Prenatal zat) en de etalage die zich vulde met warm licht en uitnodigende softe kleuren riep mij naar binnen. En my, oh my. Voelde ik me ineens als een kind in een snoepwinkel! "Amber loves Design", daar is geen woord aan gelogen, want ik keek mijn ogen uit.

Ik had nog nooit gehoord van Bolia.. De winkel ademde zo'n fijne sfeer uit dat ik mijn enthousiasme met je móét delen. Misschien heb je mijn Instagram Reels al gezien? Anyway, ik ben de volgende dag meteen terug gegaan om deze mooie foto's voor je te maken :) Veel kijkplezier!

Hieronder deel ik meteen mijn favoriete foto's: mooie, gestileerde vasen, ingetogen kunstwerken aan de wand en zie je hoe dat licht binnenvalt? 🤍

Een wereld vol design

Elke Bolia ruimte is zo ingericht dat je je helemaal kunt voorstellen hoe het voelt om je thuis te omringen met deze prachtige design items.

Geïnspireerd door de natuur

De nieuwste collectie is geïnspireerd door de kleuren, motieven en gevarieerde landschappen van de natuur van Denemarken. Van de ruige bergen tot de golvende velden en de groene, bedauwde beukenbossen. Van de zwoele zomernachten en de koude, heldere, lichte winters tot de gure, winderige herfstdagen en de eerste, voorzichtige stralen van de lentezon.

Elk designartikel is met de hand gemaakt en van duurzame kwaliteit. Het is bedoelt om een leven lang mee te gaan. Ik moet erbij zeggen: het is voor het huishouden met de gevulde portemonnee ;)

De natuur is onze voornaamste inspiratiebron en we creëren voortdurend kleine ademruimtes en groene oases die creativiteit, harmonie en gemoedsrust bevorderen. - Bolia

Inspiratie & materialen

In de winkel is een aparte ruimte waar je alle materialen en stoffen uitgebreid kunt bestuderen. De diverse moodboards helpen je om je eigen sfeer te vinden.

Eenvoud & herhaling

Misschien denk je dat je veel texturen en kleuren nodig hebt om een interieur spannend te maken, maar dat hoeft niet. Het is natuurlijk een kwestie van smaak. Maar wil je je interieur rustig houden, kies dan voor slechts een paar texturen, aardse tinten, pas herhaling toe bij vormen en ga slim om met verlichting. Dat is de eenvoud waar de Scandinavische stijl zo bekend om staat!

Ik droom nog even weg bij deze fantastische plaatjes. Ik ben eigenlijk wel benieuwd of dit ook jouw stijl is. Laat je het even weten? Tot de volgende blog!

Wil je meer lezen over hotspots?

Laat een bericht achter

Je e-mailadres wordt niet getoond.

Gerelateerde posts

Tips & Tricks/Styling

Neutrale babykamer gestyled met knuffelbare dieren

Leestijd2 min leestijd

Tips & Tricks/Styling

Spice up your beige: 4 tips om te voorkomen dat je beige interieur saai wordt

Leestijd2 min leestijd

Inspiratie/Kleur

Deze 4 herfstkleuren brengen warmte en knusheid in je huis

Leestijd2 min leestijd

Volgende blogpost

Inspiratie/Inrichten

Een inspirerende & praktische werkplek, zeker in deze tijd geen overbodige luxeLeestijd3 min leestijd

Populaire blogposts

Meubels

Reveal: mijn nieuwe modulaire Scandinavische bank

Meubels

Maak in 5 stappen zelf een zwevend bureau

Upcycle

DIY Ivar IKEA hack: van massaproduct tot meubel op maat

Kleur

Bakery Brown: naturel tint voor een warme & knusse woonkamer

Verbouwen

Checklist voor het kopen van een oud huis