Amber Loves Design
Alle blogs
Inspiratie
DIY
Tips & tricks
Amber Loves Design
PinterestInstagram
interieur design hotspot hotel hotelovernachting hattem
Tips & Tricks/Hotspots

Even.helemaal.niks: Getaway in luxe hotelkamer Hattem

Leestijd2 min leestijd

Soms heb je het echt even nodig om in een andere omgeving te zijn, ken je dat? Zeker met het vele thuiswerken is het zo fijn om ergens anders wakker te worden en andere dingen te zien en te ondernemen. Afstand nemen van werk en de huiselijke taken. Des te leuker is dat in een luxe, interior design proof hotelkamer!

Heb jij ook dat je de jaren van elkaar kunt onderscheiden aan de hand van de vakanties die je hebt gehad? Heel gek is dat, maar zo'n vakantie - hoe kort het ook duurt - vormt een soort ijkpunt. Wij hebben ons daarom voorgenomen wat vaker er tussenuit te gaan! 😉

Jus d'orange, croissantje en een slaaphoofd, nice!

Ik zou zelfs alleen al voor het ontbijt een hotelovernachting boeken. Ik vind dat zó lekker. Het gaat me nog niet eens om het ontbijt zelf, maar het is de experience. Wakker worden in een mooie kamer en dan via roomservice ontbijt op je kamer ontvangen of bij een ontbijtbuffet zelf je bordje samenstellen. Love it! Lekker keuvelen over wat je die dag gaat doen.

Pareltjes zoeken

Pardon my french, maar ik heb echt een TAKKE hekel aan het uitzoeken van een verblijf 🤭 Het kost zoveel tijd en er is zoveel keuze. Wel of niet in een stad, hoeveel nachten, de prijs.. Grrr. Ik vind het altijd te duur, maar gelukkig weet Tim me te overtuigen. Achteraf ben ik er dan zo blij mee dat we hebben geboekt! Want als we de pareltjes weten te vinden, dan geniet er ik echt van.

Op mijn lijstje staat nog:

Interior design proof hotelkamer

Ik vind het leuk om kamers uit te zoeken die ik inspirerend vind qua design. Toen ik op de website kwam van Apart Hotel Hattem was ik op slag verliefd. Een heerlijke ruime loft in een klassiek-moderne stijl. Het is van alle gemakken voorzien: ruim bed, bad, regendouche, kitchenette met vaatwasser, airco, goed geïsoleerd én midden in het schilderachtige stadscentrum van Hattem.

Blitse badkamer met gouden details

Het is alweer even geleden dat ik mijn badkamer heb ontworpen (2013!). Toen was alles chroom en kon je haast geen goud of zwart sanitair vinden. Jammer, want ik ben in love met deze gouden details van Axor. Voor een volgend badkamer ontwerp dan maar 😌

Benieuwd naar mijn badkamer? Check de blog.

Inspiratie/Make-overs

Van kurkenkamer tot badkamer

Weer fris en fruitig

Ik heb heerlijk geluierd in deze kamer en ben weer bijgetankt! Gelukkig zit mijn vakantie er nog niet op en zoek ik nog wat leuke hotspots op. Next stop: Republiek Bloemendaal. De wind door m'n haren, zand tussen mijn tenen en lekker eten in een prachtig, rustig interieur.

Benieuwd naar Republiek Bloemendaal? Check de blog.

Tips & Tricks/Hotspots

Nieuwe favoriet: High-end strandtent Republiek Bloemendaal

Wil je meer lezen over hotspots?

Laat een bericht achter

Je e-mailadres wordt niet getoond.

Gerelateerde posts

Tips & Tricks/Styling

Neutrale babykamer gestyled met knuffelbare dieren

Leestijd2 min leestijd

Tips & Tricks/Styling

Spice up your beige: 4 tips om te voorkomen dat je beige interieur saai wordt

Leestijd2 min leestijd

Inspiratie/Kleur

Deze 4 herfstkleuren brengen warmte en knusheid in je huis

Leestijd2 min leestijd

Volgende blogpost

DIY/Meubels

Maak in 5 stappen zelf een zwevend bureauLeestijd3 min leestijd

Populaire blogposts

Meubels

Reveal: mijn nieuwe modulaire Scandinavische bank

Meubels

Maak in 5 stappen zelf een zwevend bureau

Upcycle

DIY Ivar IKEA hack: van massaproduct tot meubel op maat

Kleur

Bakery Brown: naturel tint voor een warme & knusse woonkamer

Verbouwen

Checklist voor het kopen van een oud huis