Amber Loves Design
Amber Loves Design
PinterestInstagram
stalen schuifdeur kantoor gordijnen bloemen deadsalmon
interieur/Verbouwen

Rustig thuiswerken dankzij een stalen schuifdeur

Leestijd2 min leestijd

Ik ben blij dat ik een goede werkplek heb thuis, zeker in deze tijd! Toch zaten mijn man en ik elkaar regelmatig in de weg met meetings. Daarom besloten we onze wens naar voren te schuiven: een stalen schuifdeur!

Jezelf moeten muten of gauw naar boven rennen voor je meeting omdat manlief ook aan het videobellen is.. Niet echt ideaal. Maar gelukkig hebben we tijdens onze verbouwing er al rekening mee gehouden dat we - wanneer we dat wilden - een deur konden plaatsen. Dit was het perfecte moment.

Wat voor type deur?

Goed, een deur dus. Maar wat voor een deur? Een draaideur of een schuifdeur, en wat voor stijl? Er zijn een heleboel keuzes. Ik dacht eerst aan een barndoor, maar dat zou qua stijl toch niet helemaal bij de keuken passen. Ook maakt dat de keuken een stuk donkerder wanneer de deur gesloten is. Een glazen deur dus en vanwege de beperkte ruimte leek een schuifdeur de beste optie!

Al jaren kijk ik naar plaatjes van prachtige stalen puien voor binnen, maar ik vind het altijd zo duur 🤭 Een schuifdeur is dan nog wel te overzien, toch? Haha. Na wat Google werk kwam ik terecht bij Gewoon Gers waar ze staallook deuren aanbieden. Het is super strak en dun, maar een stuk lichter en goedkoper dan staal. Dus werd de afspraak ingepland en kon het afstrepen tot de dag van plaatsing beginnen!

Foto: Muk van Lil
Foto: Muk van Lil
Foto: Muk van Lil
Foto: Muk van Lil
Foto: Muk van Lil
Foto: Muk van Lil

Ik ben ontzettend blij met de nieuwe deur! Dankzij onze nieuwe staallook schuifdeur kunnen mijn man en ik allebei beneden blijven en zitten we elkaar niet in de weg. En zelfs nu ik dit verhaal zit te typen kan ik dat rustig doen, terwijl Tim zit te gamen in de woonkamer 🙂

 

Wil je meer lezen over verbouwen?

Deze onverwachte kosten kun je verwachten bij een verbouwing
Checklist voor het kopen van een oud huis
We hebben een klushuis gekocht!

Reacties

Toon alle comments (1) »
Gravatar for francine_van_den_bergh@hotmail.com
Francine18 mei 2021

Hoi,

Wat is het een prachtige werkkamer met schuifdeur hebben jullie gemaakt! Ik ben benieuwd hoe goed jullie schuifdeur afsluit voor geluid, want je bent er heel tevreden over. Ik zie dat je hem zelfs voor de plint hebt hangen. Wij hebben recent ook een kleine werkkamer op zolder gemaakt met een (houten staallook) schuifdeur maar zijn niet zo tevreden over het afsluiten voor geluid (door de kieren). Dus zijn zoekende naar een goede oplossing.

Groetjes, Francine

Gravatar for amberlovesdesign@gmail.com
Amber18 mei 2021

Hoi Francine,

Dank je, leuk om te horen! We hebben de plint weggehaald op de plek waar de schuifdeur zit en optisch laten doorlopen door een verfrand. De deur sluit heel goed af, tot op de millimeter haast! Dat heb je met een maatwerk product. Het is wel enkelglas, dus geluid komt er wel meer doorheen dan bij een dichte deur. Ik ga zelf altijd harder praten als ik in een digitale meeting zit, haha. Dus dat hoort mijn man dan wel, maar het is echt veel beter dan hoe het was zonder deur. Hopelijk vinden jullie een goede oplossing!

Laat een bericht achter

Je e-mailadres wordt niet getoond.

Gerelateerde posts

Interieur/DIY

Maak je eigen kerstengel voor in de kerstboom

Leestijd3 min leestijd

Interieur/Inspiratie

Mini shoplist: eetkamer met groene accenten

Leestijd2 min leestijd

Interieur/Inspiratie

Beige & Beautiful: binnenkijken bij 3 influencers met een beige interieur

Leestijd4 min leestijd

Volgende blogpost

Interieur/Inspiratie

Scandinavisch design & rustige moods: Bolia nu in Haarlem!Leestijd3 min leestijd

Populaire blogposts

Woonkamer

Reveal: mijn nieuwe modulaire Scandinavische bank

DIY

Maak in 5 stappen zelf een zwevend bureau

DIY

DIY Ivar IKEA hack: van massaproduct tot meubel op maat

Woonkamer

Bakery Brown: naturel tint voor een warme & knusse woonkamer

Verbouwen

Checklist voor het kopen van een oud huis