Amber Loves Design
Amber Loves Design
PinterestInstagram
Deze 4 herfstkleuren brengen warmte en knusheid in je huis
interieur/Inspiratie

Deze 4 herfstkleuren brengen warmte en knusheid in je huis

Leestijd2 min leestijd

De gure, regenachtige herfstmaanden staan voor de deur. Het is hoog tijd om het binnen extra comfortabel en warm te maken. Ik ontdekte vier perfecte kleuren die een extra dosis knusheid in huis brengen. Overweeg eens een muurtje te schilderen of een meubel een nieuwe tint te geven. Kijk mee en wie weet vind je wel jouw favoriete nieuwe kleur!

Mijn huis is de laatste tijd steeds lichter en warmer geworden qua kleurenpalet. Ik wordt er zo blij van! Ik vind de diepdonkere blauwe kleur die ik in de slaapkamer had en nu nog in het toilet en de hal heb, nog steeds erg mooi. Maar ik wil de trend met warme kleuren doorzetten. Dus zocht ik naar nieuwe kleuren.

Kleurenwaaier

Bij de bouwmarkt heb je van die handige kleurenkaartjes. Die naam ik altijd mee, maar sinds kort heb ik een kleurenwaaier van Histor (The Voice of Color). Daar staan echt DUI-ZEN-DEN kleuren in. Heerlijk vind ik het om de kleurenwaaier te open en kleuren te vergelijken. Ik kan me gerust daar uren mee vermaken, haha. Ik vond 4 prachtige kleuren en bestelde er testpotjes voor.

Testpotjes & kleurenkaart

Ik ben altijd benieuwd hoe een kleur eruit ziet op een groter vlak. Je hebt sinds dit jaar van die grote plakstalen in de bouwmarkt, maar die zijn niet beschikbaar in elke kleur. Als ik een kleur vind die niet beschikbaar is in een plakstaal, dan bestel ik een testpotje van 0,25L. Echt, ik vreet testpotjes 🤭 Inmiddels heb ik al een hele verzameling, haha. 

Ik smeer de verf vaak niet op de muur, maar maak er een kleurenkaart van op papier, zodat ik het mee kan nemen naar verschillende kamers.

Leuke bijkomstigheid: als iemand in mijn omgeving een nieuwe kleur zoekt, tover ik mijn collectie tevoorschijn en kunnen we kleuren vergelijken!

Benieuwd of een kleur mooi staat bij jou in huis? Bestel of haal een testpotje, zo weet je zeker of de kleur ook mooi staat bij jou thuis.

Selectie van 4 herfstkleuren

De kleuren die je op de foto ziet, wijken af van de originele kleur. Het is op de foto donkerder dan in realiteit. Daarom raad ik je altijd aan om zelf ook een testpotje te kopen. Hoe een kleur bij jou in de ruimte staat, is namelijk ook afhankelijk van de lichtinval, vloer, gordijnen en grote meubels.

Inmiddels heb ik ook één van deze kleuren besteld om mijn toilet en hal een make over mee te geven. Hou mijn Instagram of blog in de gaten om op de hoogte te blijven ;)

Ik wil een testpotje bestellen

Histor kleuren

🤎 Sauteed Mushroom (PPG1085-5)

🤎 Salted Pretzel (PPG1077-6)

🤎 Chocolate River (PPG1071-7)

🤎 Cool Clay (PPG1071-5)

Save4 herfstkleuren die knusheid en warmte brengen

Wil je meer lezen over inspiratie?

5 waanzinnige kleurencombinaties met beige als hoofdkleur
Spice up your beige: 4 tips om te voorkomen dat je beige interieur saai wordt
Midjourney: Wat kan AI voor jou als (interieur) designer betekenen?
Beige & Beautiful: binnenkijken bij 3 influencers met een beige interieur
Beige Bliss: 20 accessoires voor een elegant en tijdloos interieur

Laat een bericht achter

Je e-mailadres wordt niet getoond.

Volgende blogpost

Interieur/DIY

Maak zelf een sidetable in 7 stappenLeestijd3 min leestijd

Populaire blogposts

Woonkamer

Reveal: mijn nieuwe modulaire Scandinavische bank

DIY

Maak in 5 stappen zelf een zwevend bureau

DIY

DIY Ivar IKEA hack: van massaproduct tot meubel op maat

Woonkamer

Bakery Brown: naturel tint voor een warme & knusse woonkamer

Verbouwen

Checklist voor het kopen van een oud huis