Amber Loves Design
Alle blogs
Inspiratie
DIY
Tips & tricks
Amber Loves Design
PinterestInstagram
HOORAY voor de vrouwelijke ondernemer!
Inspiratie/Lifestyle

HOORAY voor de vrouwelijke ondernemer!

Leestijd2 min leestijd

Vanochtend was ik bij de Breakfast Sessions van Confetti Collective: een evenement dat georganiseerd wordt door en voor ambitieuze vrouwelijke ondernemers. En waarom was ik daarbij? Omdat ik ook ga ondernemen!

Met glimmende roze wangen vertel ik jullie voorzichtig dat ik voor mezelf ga beginnen. Ik ben druk bezig met het schrijven van mijn businessplan om de grote lijnen uit te zetten. Ik vind het helemaal te gek om hiermee bezig te zijn en bruis van de energie. Maar hoe of wat precies… dat houden jullie van me tegoed. Later meer!

Over de Collective

Een leven als zelfstandig ondernemer lijkt me erg saai als je alleen op je kamertje zit te werken. Gelukkig zijn er veel mogelijkheden om buiten de deur te werken op flexplekken of een evenement zoals dit waar je andere ondernemers kunt ontmoeten.

Ik geloof dat je mensen om je heen nodig hebt die je aanvuren, in je geloven en waar nodig scherp houden. En niet alleen pap of mam die alles leuk vinden wat je doet 😉

De dames Raisa en Elsa van de Confetti Collective brengen vrouwelijke ondernemers bij elkaar om ze te inspireren en informeren over alles dat er bij ondernemen komt kijken. En vandaag mocht ik onderdeel uitmaken van hun eerste event. En dat was tof!

Het eten was verrassend én lekker en de locatie stijlvol ingericht. Alsof je zo een Pinterest bord binnenloopt!

Een inspirerende ochtend

Een druk geroezemoes vulde de maagdelijk witte zaal. Vragen werden gesteld, kaartjes uitgewisseld, foto’s gemaakt en iedereen stapte de deur uit met een hoofd vol ideeën. Tenminste, ik wel! Het is echt leuk om te horen hoe anderen hun bedrijf gestart zijn en de dromen die er nog zijn.

Nu ga ik lekker met de beentjes omhoog en laat ik alle indrukken op me inwerken. *zucht*

En morgen weer fris en fruitig aan de slag aan mijn businessplan!

www.confetticollective.nl

Wil je meer lezen over lifestyle?

Laat een bericht achter

Je e-mailadres wordt niet getoond.

Gerelateerde posts

Inspiratie/Make-overs

Slaapkamer make-over: van donker nachtblauw tot zonnig crème

Leestijd2 min leestijd

Inspiratie/Kleur

5 waanzinnige kleurencombinaties met beige als hoofdkleur

Leestijd4 min leestijd

Inspiratie/Kleur

Deze 4 herfstkleuren brengen warmte en knusheid in je huis

Leestijd2 min leestijd

Volgende blogpost

Inspiratie/Inrichten

Onze droomkeukenLeestijd3 min leestijd

Populaire blogposts

Meubels

Reveal: mijn nieuwe modulaire Scandinavische bank

Meubels

Maak in 5 stappen zelf een zwevend bureau

Upcycle

DIY Ivar IKEA hack: van massaproduct tot meubel op maat

Kleur

Bakery Brown: naturel tint voor een warme & knusse woonkamer

Verbouwen

Checklist voor het kopen van een oud huis