Amber Loves Design
Alle blogs
Inspiratie
DIY
Tips & tricks
Amber Loves Design
PinterestInstagram
Het KARWEI-huis: ik ben fan!
Tips & Tricks/Hotspots

Het KARWEI-huis: ik ben fan!

Leestijd3 min leestijd

In de bruisende 9 Straatjes van Amsterdam vindt je van 13 okt. t/m 29 nov. de pop-up store van Karwei. Elke liefhebber van zachte, warme kleuren & materialen kan z’n hart ophalen met de nieuwste interieurtrends die hier tot leven komen. Ik nam er een kijkje en geef je een flinke dosis inspiratie!

Allereerst wil ik zeggen dat ik het tof vindt om te zien hoe Karwei zich de laatste tijd heeft ontwikkeld. Ze hebben hun brand een enorme boost gegeven en zich echt weten te onderscheiden van andere bouwmarkten. En laten we wel wezen: zo’n pop-up store met de nieuwste interieur items en workshops van bekende Nederlandse bloggers/influencers is natuurlijk geniaal! Dat móést ik met eigen ogen gaan bekijken.

Oh ja: dit is geen gesponsorde blogpost. Ik ben fan van Karwei! Call me crazy, maar ik ga dus echt voor mijn plezier naar deze bouwmarkt. Ik loop langs de houten latten, snuif de geur op van vers hout en zie de volgende DIY klus alweer voor me. Ik snuffel tussen de interieur items en loop de deur uit met de zoveelste Karwei-lamp.. (ze zijn zo leuk!) In het Karwei-huis stonden en hingen de nieuwste modellen en de glazen tafellamp heb ik alweer op mijn wensenlijstje gezet.

Natuurlijke materialen

Deze hoek in het Karwei-huis heeft een natuurlijke look door de natuurlijk kleuren, textiele kussens, contrasten in texturen (rotan en linnen) en bloemen & planten.

Romantische poederkleur

Roze is de trendkleur die ik ook op de woonbeurs veel voorbij zag komen. Het oogt vriendelijk en zacht. Meer dan eens heb ik geprobeerd een plekje te vinden in ons huis voor deze romantische, softe roze kleur. Maar manlief houdt zijn poot stijf: geen roze in ons huis.. Ik zal vast niet de enige man hebben die daar zo over denkt ? Dan vergaap ik me maar aan deze slaapkamer van Karwei.

Panelen in verschillende vormen & maten

Een aantal jaar geleden heb ik een paneel met stof in mijn slaapkamer gehad. Het is ideaal, omdat je het heel makkelijk kunt wisselen van stof of behang en je kunt diepte aanbrengen door verschillende lagen over elkaar te plaatsen. Dit zag ik ook in het Karwei-huis. Leuk om ook eens in de woonkamer te proberen!

Elegant kantoor

Dit kantoor oogt neutraal door de ingetogen kleuren, maar wordt niet saai door de verschillende materialen; het zachte fluweel van de stoel & de lamp, de textuur van het behang & het vloerkleed en de stalen, ranke poten van het bureau & de stoel en het warme messing van de lamp & de bijzettafels. Goede inspiratie voor mijn – nog aan te pakken – kantoor.

De styling van de logeerkamer was deze week van de hand van Elisah Jacobs van Interior Junkie. Wil je nog meer wooninspiratie? Kom dan elke week een kijkje nemen, want de kamers van het Karwei-huis wordt elke week opnieuw ingericht door een andere blogger/influencer (waaronder Enter My Attic, Tanja van Hoogdalem en De Huismuts). Hou vooral Instagram in de gaten als je niet langs kunt komen bij het Karwei-huis, want Karwei post Stories over elke make-over!

Genoeg wooninspiratie dus de komende weken!

Wil je meer lezen over hotspots?

Laat een bericht achter

Je e-mailadres wordt niet getoond.

Gerelateerde posts

Tips & Tricks/Styling

Neutrale babykamer gestyled met knuffelbare dieren

Leestijd2 min leestijd

Tips & Tricks/Styling

Spice up your beige: 4 tips om te voorkomen dat je beige interieur saai wordt

Leestijd2 min leestijd

Inspiratie/Kleur

Deze 4 herfstkleuren brengen warmte en knusheid in je huis

Leestijd2 min leestijd

Volgende blogpost

Tips & Tricks/Inrichten

Je badkamer praktisch indelenLeestijd5 min leestijd

Populaire blogposts

Meubels

Reveal: mijn nieuwe modulaire Scandinavische bank

Meubels

Maak in 5 stappen zelf een zwevend bureau

Upcycle

DIY Ivar IKEA hack: van massaproduct tot meubel op maat

Kleur

Bakery Brown: naturel tint voor een warme & knusse woonkamer

Verbouwen

Checklist voor het kopen van een oud huis