[] Bakery Brown Flexa Woonkamer Gallerywall Gallerijwand kussens

Bakery Brown: naturel tint voor een warme & knusse woonkamer

minute read2 min leestijd

Nu mijn wereld wat kleiner is geworden, geniet ik van de simpele dingen. Wandelen in de natuur, brood halen bij de bakker, even zitten in de tuin. Deze gedwongen rust en eenvoud bevalt me best goed en dat weerspiegelt na een schilderbeurt nu ook in mijn interieur.

In een vrij impulsieve bui heb ik gekozen voor de kleur Bakery Brown. Flexa heeft van die mooie testers, maar ik besloot maar meteen voor een pot van 5 liter te gaan! Ik was de witte wand zo zat, en ik schilder het waarschijnlijk over een tijdje toch weer over 🙈

Na de eerste verfstreek wist ik al dat dit precies is wat ik voor ogen had: uitgesproken en warm. De kozijnen en de deuren springen er mooi uit en komen nu beter tot hun recht.

[] Bakery Brown Flexa Woonkamer Interieur Bijzettafel Interieurstyling Wandlamp
[] Kussens Karwei Bakery Brown Flexa
[] Kleurenpalet bloemen

Matchende galerij wand

De galerij wand sluit naadloos aan bij de nieuwe kleur Bakery Brown vanwege de verschillende naturel tinten. En het is ideaal dat je deze posters gemakkelijk kunt vervangen als je weer voor een andere verfkleur kiest!

[] Bijzettafel Bakery Brown Decoratie interieur
[] Bakery Brown Flexa Woonkamer Gallerywall Gallerijwand kussens

Kleurenpalet van naturel tinten

De andere wand in de woonkamer bij de spiegel heeft de kleur Urban Taupe, ook van Flexa. Dit is een lichtere naturel tint. Het is iets koeler qua ondertoon dan Bakery Brown, maar toch zijn ze er mooi samen. Nu kun je met verschillende tinten van eenzelfde soort kleur ook niet gauw mis gaan!

[] Urban taupe woonkamer interieur spiegel
[] Bakery Brown Flexa Urban Taupe bijzettafel tvmeubel vloerkleed ikea
[] Flexa moodboard Earth tones kleurenpalet
[] Bakery Brown Flexa Woonkamer Houten visgraat vloer wandlamp
[]
[] Bakery Brown Flexa

Voor en na

Ik vind het altijd leuk om te zien wat het effect is van de verandering, dus ik maak vaak even een foto van hoe het was. En wat vind je? Als je het zo naast elkaar ziet, best een verschil! Hele andere uitstraling.

[] Bakery Brown Flexa
[] Bakery Brown Flexa

Ik hoop dat je het leuk vond om bij mij binnen te kijken en geïnspireerd bent geraakt om ook jouw woonkamer een update te geven.

Laat je even weten wat je ervan vindt? Tot de volgende keer!

Reacties

Valerie

Hi, heel mooi! En wat een leuke kussens, waar heb je die gevonden? Groet, Valerie

Amber

Hi Valerie, ja leuk zijn ze hè?! Ze komen bij Karwei vandaan. En voor een leuk prijsje!

Kelly Dieteren

Hoi Amber, heel mooi kleurenpalet. Ik ben benieuwd naar de kleur sun kissed. Heb je deze ook gebruikt? Ik wil graag naar de urban taupe , lange keuken wand nog een kleur in de woonkamer die passend is (2 muren). Benieuwd naar je reactie!

Amber

Hi Kelly, dank je. Ik heb Sun Kissed nog niet gebruikt. Ik heb wel een interieurontwerp gevonden van VT Wonen waarbij de kleuren Lively Kraft, Bakery Brown, Warm Shell en Sun Kissed worden gecombineerd. Erg mooi! Urban Taupe en Lively Kraft combineren ook erg goed. Hopelijk heb je hier wat aan 🙂

Sanne

Hoi welke verfsoort heb je gebruikt? Extra mat of zijdemat?

Amber

Hoi Sanne, ik heb extra mat gebruikt. Er zit een klein glansje over zijdemat, wat ook mooi is. Het is een kwestie van smaak.

Fotograf Nunta Bucuresti

Awesome inspiration for the day. Thanks for sharing!

Amber

Thanks 🙂

Laat een bericht achter

Je e-mailadres wordt niet getoond.